Hitta uppdrag hos marknadens hetaste bolag

Som oberoende konsultmäklare har vi kunskapen, nätverket och tiden som krävs för att matcha dig med marknadens bästa tillgängliga uppdrag.

Gå med i vårt nätverk  →

Kompetenser vi alltid söker

Vår målsättning är att förmedla konsulter som täcker hela utvecklingskedjan - från produktion till ledarskap. Vi är alltid intresserade av nya samarbeten så tveka inte att kontakta oss om du är på jakt efter nya utmaningar!

Utveckling

typiska roller

Webbutvecklare

Mobilutvecklare

Systemutvecklare

Testautomatiserare

DevOps

...

Ledarskap

typiska roller

Teamledare

Produktägare

SCRUM masters

Projektledare

Testledare

...

Övrigt

Exempelroller

Analytiker

Administratörer

Verksamhetsutvecklare

UX-designers

Interimchefer

...

”Det är viktig att jag får in rätt uppdrag. Tingent har förståelse för vilken typ av uppdrag som passar mig och har rätt nätverk för att erbjuda detta.”

Olle Bröms - Frilansande konsult.

Varför du ska välja oss

Som konsultmäklare har Tingent inga konsulter anställda och därför är relationen med våra samarbetspartners otroligt viktig. Hos oss får du en personlig kontakt och en partner som anstränger sig för att du som konsult ska hitta rätt uppdrag.

Rätt uppdrag

Vi utgår alltid från din profil och personlighet för att hitta en roll som passar just för Dig. Vi har alltid ett långsiktigt tänk och vill hjälpa dig att utvecklas i din roll som konsult.

Personlig kontakt

Vi lägger stor vikt vid den personliga kontakten för att lära känna dig och för att förstå vart du kan trivas och prestera som bäst.

full Transparens

För oss betyder transparens att vi är öppna med vår marginal, vilka kunder vi arbetar med och vi ser till att du som konsult får så mycket feedback som möjligt.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi vill komma i kontakt med dig för att höra mer om dina behov för att lära oss hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!