Konsultförmedling inom IT

Som oberoende konsultförmedlare matchar vi Sveriges bästa konsulter med uppdrag hos marknadens hetaste tech-bolag.

bakgrund

”Tingent har bra träffsäkerhet och är snabba med att presentera kandidater som är tillgängliga omgående.”

Alexandra Henningsson.
Engineering Manager, Klarna.

Varför konsultförmedling?

Konsultinköp är både tidskrävande och svårt. Ofta är det även något som inte ingår i personalens ordinarie arbetsuppgifter, vilket innebär att detta tar mycket tid från annat som är viktigt för bolaget.

Som oberoende konsultförmedlare arbetar vi för att göra konsultmarknaden mer lättillgänglig genom att matcha rätt konsult till rätt uppdrag vid rätt tillfälle.

Vi ger våra kunder tillgång till hela marknaden via en kontakt och hjälper dig som kund att komma i kontakt med konsulter som matchar era behov sett till kompetens, personlighet och tillgänglighet för uppdraget.

Rätt person till varje uppdrag

Rätt person till varje uppdrag

Som oberoende konsultförmedlare är vi neutrala mot marknaden, vilket innebär att vi kan fokusera på att leverera bästa tillgängliga konsult för varje uppdrag.

Snabb och träffsäker leverans

Snabb och träffsäker leverans

Vi lär känna dig som kund för att veta vilka som passar in hos just er. Vår långa erfarenhet och vårt breda nätverk gör att vi snabbt kan matcha bästa konsult mot ert uppdrag.

Sänk kostnaderna

Sänk kostnaderna

Vi har inga fasta avgifter för våra tjänster och genom noggrann konkurrensutsättning är vår målsättning alltid att sänka den totala kostnaden för era konsultinköp.

Marknadskunskap och rådgivning

Marknadskunskap och rådgivning

Vårt jobb som konsultförmedlare är att känna till aktuella priser och trender. Vi agerar gärna bollplank för att säkerställa att rätt information finns tillgänglig inför viktiga beslut.

Personlig kontakt

Vi ser till att lära känna dig som kund för att veta vem och och vilka som passar in hos just er. Vi vet att både personlighet och kompetens är avgörande för ett lyckat uppdrag. Som kund får du en dedikerad kontaktperson och ett leveransteam som kan ert bolag.

personlig kontakt

Full transparens

Vi är måna om att vara helt transparenta genom hela kedjan. För oss betyder detta att vi är öppna om från vilket konsultbolag våra konsulter kommer ifrån, vår marginal, hur vårt arbetssätt och nätverk ser ut, allt för att underlätta för dig som kund.

full transparens

Helhetslösningar för konsultinköp

Vi på Tingent är experter på att hitta och underhålla konsultnätverk och är vana att fungera som en koordinator kring allt som har med konsulter att göra. För kunder med mer långtgående behov har vi tagit fram ett MSP-koncept där tar vi ansvar för hela, eller utvalda delar av, er konsultinköpsprocess.

sourcing

Sourcing

tidrapportering

Tidrapportering

Fakturering

Fakturering

Leverantörshantering

Leverantörshantering

On-off boarding

On-off boarding

Avtalshantering

Avtalshantering

Hur kan vi hjälpa dig?