Business Support till snabbväxande tillväxtbolag

Tingent växer och nu ska vi rekrytera till vårt backoffice!

OM OSS

Tingent är en snabbväxande konsultförmedlare inom tech. Vårt uppdrag är att matcha rätt konsult mot rätt uppdrag. Vårt mål är att öppna upp konsultmarknaden så att våra kunder kan komma i kontakt med konsulter de inte visste fanns, och att alla konsulter ska ha möjlighet att arbeta med de uppdrag de är mest intresserade av.

OM TJÄNSTEN

Som Business Support är dina huvudsakliga uppgifter att hålla ordning och reda på det mesta i ett bolag som har växt från att omsätta 0 – 250 MSEK på under 5 år och antagligen finns det väldigt mycket du kan göra för att vi ska kunna växa minst lika snabbt i framtiden.

Du kommer att ingå i vårt lilla och effektiva backoffice- team. Visst har vi processer och rutiner på plats idag, men vi tror också att du är en person som har idéer på hur vi kan bli ännu bättre och snabbare i framtiden.

Dina primära arbetsuppgifter kommer till en början att vara att:

  • Ansvara för uppföljning och utskick av avtal

  • Hjälpa till med att skicka ut och samla in tidrapporter från våra konsulter på uppdrag samt att administrera dessa i våra olika system
  • Kontinuerligt hålla våra system uppdaterade
  • Vara väl insatt i alla våra processer och kontinuerligt vara delaktig i att förbättra dessa
  • Ansvara för all administration relaterad till vårt kontor

 

Med det sagt så finns det säkert mycket annat du kan hjälpa till att förbättra,  och det finns också stora möjligheter för dig att själv vara med och utveckla rollen.

VEM VI TROR ATT DU ÄR

Idag är vi etablerade och har ett stort antal konsulter ute på uppdrag, vilket innebär en hel del avtal, tidrapporter och annan administration som ska skötas. Som du förstår så finns det mycket att göra och förutom att du behöver vara väldigt noggrann tror vi också att du är en person som tycker om att effektivisera processer.

Vi tror att du beskriver dig själv som en nyfiken och ordentlig person som är genuint intresserad av att hjälpa dina kollegor göra ett bättre jobb och tillsammans utveckla och bygga bolaget.

Vidare tror vi att du trivs som bäst när du får arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och att det som verkligen driver dig framåt är att hitta lösningar som skapar ordning och reda och effektiviserar för dig och dina kollegor. Vi tror att du är serviceinriktad och gillar att ha löpande kontakt med våra kunder och leverantörer.  Du kommer bli uppskattad hos oss för att du tar mycket eget ansvar och egna initiativ. 

Eftersom du kommer att ingå i ett litet team där alla hjälper alla tror vi att du är en person som verkligen vill ha mycket ansvar och frihet. Här får du möjlighet att komma in i ett tidigt skede och verkligen vara med och påverka! Du kommer snabbt att komma in gemenskapen i vårt team för att du, precis som vi, vill att vi hela tiden ska fortsätta att utveckla vår service mot både kunder och konsulter och samtidigt oss som bolag.

FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN

tror vi att du har:

  • relevant tidigare erfarenhet från liknande roll i ett mindre bolag, gärna med erfarenhet av kundservice
  • goda kunskaper i engelska
  • en noggrannhet i ditt arbete som är utöver det vanliga

LÅTER DETTA SOM ETT JOBB FÖR DIG?

Jannik heter jag som är ansvarig för den här processen och så småningom även för att du ska lyckas i din roll. Tror du att du kan trivas hos oss och bidra till vårt team? Hör av dig så pratar vi mer!