Tingent vinner stor upphandling med Länsförsäkringar

Tingent, bolaget som matchar den absolut bästa kompetensen på marknaden med spännande bolag i tillväxt fortsätter sin tillväxtresa och vinner förtroende som ny leverantör i en omfattande ramavtalsupphandling genomförd av Länsförsäkringar under hösten.

Länsförsäkringar väljer att teckna ett treårigt ramavtal med Tingent avseende leverans av IT-resurser. Avtalet med Tingent omfattar samtliga roller inom IT och sträcker sig fram till 2022 med en option på två års förlängning.

 “Tingent är en uppstickare på marknaden och ett bolag som verkligen utmanar de etablerade mäklarna med nya grepp. Tingent har också lyckats bygga ett mycket intressant nätverk av kompetens inom bl.a. systemutveckling som Länsförsäkringar kommer att ha stor nytta av i sin digitaliseringsresa. Länsförsäkringar ser fram emot att starta samarbetet med Tingent och en leverans av hög teknisk kompetens”, säger Lucas Uhlén, Inköp Länsförsäkringar. 

Tingent har funnits i 4 år och har under den tiden arbetat upp starka samarbeten med techtunga bolag som Spotify, Klarna, Tobii, och Mojang.

“Vi är såklart väldigt glada över ramavtalet och att få möjligheten att inleda ett samarbete med Länsförsäkringar. För oss är det ett kvitto på att vi gör mycket rätt och har nått en ytterligare nivå i vår utveckling som bolag när vi får förtroende från en av de riktigt stora kunderna. Länsförsäkringar är en stor köpare av kompetens på den svenska marknaden och ett mycket attraktivt bolag att samarbeta med. Utvecklingen av digitala tjänster och produkter är väldigt stor inom försäkringsbranschen. Detta medför att vi genom avtalet med Länsförsäkringar kommer kunna erbjuda våra partners och konsulter många intressanta uppdrag framöver”,  säger Mattias Blohm, VD Tingent. 

 

Pressmeddelande 2019-11-01